Webhosting

Webhosting poskytujeme výhradně jako doplňkovou službu pro námi zhotovené weby a webové aplikace. Nejsme webhostingová společnost a tuto službu neposkytujeme samostatně. Statické weby vyrobené jinými zhotoviteli umisťujeme na naše prostředky pouze vyjímečně. Dynamické weby cizí výroby vyžadující administraci a zásahy programátora neumisťujeme na naše prostředky vůbec.

Námi zhotovené weby a webové aplikace umisťujeme téměř vždy na naše vlastní technické prostředky, protože jedině tak máme možnost zaručit jejich funkčnost. Našim záměrem je umístit na jeden server pouze tolik webových služeb, aby se tyto nemusely dělit o systémové zdroje v nevýhodném poměru.

Neuvádíme diskové kvóty ani počty emailových schránek, protože ty pro výpočet nákladů spojených s hostingem nejsou v zásadě relevantní. Co nás zajímá je počet přístupů a tomu odpovídající objem komunikace. Cena za hosting se tedy odvíjí od návštěvnosti webu. Účtované roční náklady na provoz webu na našem hostingu jsou od 800 do 11 000. K tomu můžeme podotknout že hosting nad 4000,- se týká jen eShopů s ročním obratem nad 1 000 000 Kč.

V rámci jedné služby může běžet neomezený počet domén (aliasů nebo samostatných instalací).

V ceně hostingu je započítána běžná administrace, zálohování, zřizování mailových schránek a pod.

InternetRegion s.r.o.

+420 722 475 310

sekretariat(a)internetregion.cz

Provozovna

Žerotínovo nábř. 756,
667 01 Židlochovice