Podpora prodeje v eShopu

Vrcholí dokončovací práce na podzimní aktualizaci, která přinese několik významných vylepšení. Tentokrát půjde o rozšíření nástrojů pro práci s objednávkami, zákazníky a zbožím.

Firemní zákazníci eShopu

Modul eShop pracuje zejména se zákazníky kteří se neregistrují. To vyhovuje většině provozovatelů našeho eShopu. Neméně důležitá je však práce se stálými zákazníky a objevila se potřeba nahlížet na záznamy zákazníků jako na záznamy firem. Stává se totiž, že více pracovníků jedné organizace nakupuje v eShopu pod vlastním zákaznickým účtem. V takovém případě sledujeme současně souhrny objednávek a obratu za organizaci a za jednotlivce. Dále potřebujeme mít možnost nastavení cenové hladiny pro všechny zákaznické účty jedné organizace.

Seznam Organizace byl rozšířen tak, aby bylo možné zvolit, zda bude zobrazovat všechny záznamy, nebo pouze záznamy zákazníků.

Dále je zde možné upravit zobrazení sloupců - které sloupce a v jakém pořadí (ID a interní název jsou zobrazeny vždy). U seznamu organizací - zákazníků je možné zobrazit sloupce souhrnů a cenovou hladinu.

Upraveno bylo také místní menu, které umožňuje některé úkony dříve dostupné v rozhraní eShop.

Novému zobrazení byly přizpůsobeny také filtry a vyhledávací nástroje.

 

Evidence skladových pohybů

Jednoduchá tabulka evidující naskladnění a vyskladnění zboží. Obsahuje sloupce:

  • katalogové ID
  • ID skladu
  • směr pohybu (tam, ven, oprava)
  • počet
  • ID uživatele
  • datum a čas
  • počáteční stav

Záznamy připývají automaticky. Z evidence je možné generovat výdejky a příjemky. Po inventuře je možné záznamy odstranit. Sloupec počáteční stav je v evidenci jakoby navíc, ale měl by pomoci při hledání případných nesrovnalostí.

 

 

 

InternetRegion s.r.o.

+420 722 475 310

sekretariat(a)internetregion.cz

Provozovna

Žerotínovo nábř. 756,
667 01 Židlochovice